Wie zijn we?

Crazy Bubbles wie zijn we

Wij zijn een kleine, jonge vereniging bestaande uit een aantal enthousiaste maar vooral gemotiveerde leden. Onze doelstelling is duidelijk: het bevorderen van de duiksport door middel van het organiseren van clubduiken en het verzorgen van opleidingen. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB), maar uiteraard zijn ook duikers van andere organisaties van harte welkom. Het gaat immers om het plezier in de sport, dat is het belangrijkste, maar dan wel in combinatie met de doelstellingen die per brevet van toepassing zijn. We willen immers ook veilig en verantwoord met onze hobby bezig zijn.

Natuurlijk wil je ook graag de nodige informatie met betrekking tot het lidmaatschap op de site kunnen vinden. De kosten zijn namelijk niet geheel onbelangrijk.

De contributie bedraagt 100 Euro per jaar. Voor dat bedrag bieden wij je dan jaarlijks, naast een hoop plezier, een medische keuring aan en uiteraard de aanmelding bij de NOB. Deze aanmelding levert je een abonnement op het tijdschrift “Onderwatersport” op en een collectieve ongevallenverzekering op. We organiseren regelmatig clubduiken meestal in de Grevelingen of de Oosterschelde of andere activiteiten.

Naast clubduiken en andere activiteiten is het ook mogelijk om deel te nemen aan de georganiseerde NOB opleidingen.

Mocht je direct enthousiast zijn, kan je het inschrijfformulier downloaden. Voor anderen die iets meer tijd nodig hebben, meld je aan voor een clubduik of een andere activiteit en ervaar zelf hoe het is om deel uit te maken van Crazy Bubbles!!!